HTML

Tanítás

Pártunk és kormányunk valószínűleg meg tud és fog tanítani bennünket (az embereket) dolgozni, mivel ők nagyon tudnak, hiszen kis kivételtől eltekintve minden Fidesz vezető az iskolai (egyetemi padból) került a politikai állásba! Némelyikük már miniszterként tette le vizsgáit. (Deutsch-Fűr Tamás) "A jövő egyik legfontosabb kérdésről döntöttünk a megállapodás aláírásával, a szakképzés megújítása ugyanis rendkívül fontos a jövőbeni fejlődés szempontjából" - mondta az MKIK-val kötött megállapodásról a kormányfő. "A kormány erkölcsi kérdésként kezeli, hogy megtanítsa dolgozni az embereket" - tette hozzá. Orbán szerint olyan közeget kell teremteni, ahol az emberek megbecsülik a munkát, és nem ördögtől való a 15 éves kortól való munkába lépés sem, ezt bizonyítja, hogy a foglalkoztatottságot is 15 és 64 éves kor között mérik a nemzetközi szervezetek.

Friss topikok

  • finomanarancs: Tanulni akarok a mestertől, tanítson meg dolgozni! Ő már csak tudja. (2010.11.27. 23:01) tanoncoksuliban

Linkblog

Archívum

tanoncoksuliban

2010.11.12. 01:00 amanitamuscaria

 Pártunk és kormányunk valószínűleg meg tud tanítani bennünket (az embereket) dolgozni, mivel ők nagyon tudnak, hiszen kis kivételtől eltekintve minden Fidesz vezető az iskolai (egyetemi padból) került a politikai állásba! Némelyikük már miniszterként tette le vizsgáit. (Deutsch-Fűr Tamás)

"A jövő egyik legfontosabb kérdésről döntöttünk a megállapodás aláírásával, a szakképzés megújítása ugyanis rendkívül fontos a jövőbeni fejlődés szempontjából" - mondta az MKIK-val kötött megállapodásról a kormányfő. "A kormány erkölcsi kérdésként kezeli, hogy megtanítsa dolgozni az embereket" - tette hozzá. Orbán szerint olyan közeget kell teremteni, ahol az emberek megbecsülik a munkát, és nem ördögtől való a 15 éves kortól való munkába lépés sem, ezt bizonyítja, hogy a foglalkoztatottságot is 15 és 64 éves kor között mérik a nemzetközi szervezetek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tanoncoksuliban.blog.hu/api/trackback/id/tr772442933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

finomanarancs 2010.11.27. 23:01:21

Tanulni akarok a mestertől, tanítson meg dolgozni! Ő már csak tudja.
süti beállítások módosítása